Gheskiere Paul - Klinisch Psycholoog - Psychotherapeut

Publicaties
Partnerrelaties
Back

Partnerrelaties, in goede en kwade dagen... 

In goede en kwade dagenů Relaties aanknopen is vaak minder moeilijk dan relaties behouden. Het aantal scheidingen liegt er niet om. Wij zijn allen unieke persoonlijkheden en wij willen dat graag zo houden. Ook in onze relaties.

Hoe loopt onze relatie? Via vragenlijsten krijgen jij en je partner er meer zicht op.

Hoe komt het dat mensen een gezonde, andere een zieke relatie ontwikkelen ? Omdat sommigen hun verleden en hun negatieve ervaringen met zich meeslepen, door het opduiken van een alternatieve partner, omdat mensen veranderen en ook hun verwachtingen, omdat de roze wolk van de verliefdheid optrekt, omdat normen en waarden veranderenů. wordt samenleven moeilijk. De communicatie wordt onduidelijk en stroef.

Moeilijk gaat ook, stelt de auteur. Hij reikt je een aantal inzichten en tips aan om te leren omgaan met moeilijke partners: zij die hun verantwoordelijkheid niet nemen, de werkverslaafden die nooit tijd hebben voor het gezin, de bazige partners, de zwijgzame en introverte partner, de agressieve, de seksueel gewelddadige partner, de ontrouwe, de jaloerse, de depressieve partner en de partner met ADHD.

Dit boek leert je een juiste communicatie en omgang , zodat je relatie er beter van wordt.

Elke relatie is een groeiproces. Wij vragen ons af wat kan je doen om je gezonde relatie nog te beter te maken. Van de auteur krijg je honderd krachtige tips.

Een hoopvol boek dat er ons op wijst dat iedereen zijn relatie op een bevredigend niveau kan brengen en houden.

Het boek werd uitgegeven in de "Plus Reeks" bij Globe (Roularta), telt 204 blz., formaat 210 x 140. kostprijs € 16,50

 ISBN 90 5466 703 6 - Roularta Books, Roeselare