Gheskiere Paul - Klinisch Psycholoog - Psychotherapeut

Publicaties
Zeker van je zelf
Back

 

Over zelfvertrouwen leren. En jezelf leren vertrouwen 

Winnen doe je ineens, of op termijn. En hoe zit het met zelfvertrouwen? Bezit je het sowieso of kun je het leren? Over dit laatste gaat het boek. ZEKER VAN JEZELF is meer dan goed nieuws voor wie wil werken aan het zelfvertrouwen in zichzelf. Het boek geeft zowel inzicht in jezelf als in alle componenten, die er bij zelfvertrouwen echt toe doen. Je leert op een succesvolle manier te werk te gaan: intuïtie, mentale energie, assertiviteit, relaxatie en positief denken zijn maar enkele van de sleutelbegrippen die met dit boek zowel duidelijk als toepasbaar gemaakt worden. Sociale contacten verlopen vlotter.

Naast tips voor een gesprek en assertieve vaardigheden, leer je ook beschermende vaardigheden: wat met schuldgevoelens, hoe zeg je ‘neen’ als dat moet, hoe ga je om met kritiek?

Zelfvertrouwen helpt: in je relatie met je partner, seksualiteit, werkomgeving en bij de opvoeding van je kinderen. 

Op dit boek plakt geen leeftijd. Je leest het, en leest het opnieuw, omdat het op vele momenten bruikbaar is. Maar, wie eenmaal proeft van zelfvertrouwen, is voorgoed gewonnen.

Het boek werd uitgegeven in de " Plus Reeks " bij Globe ( Roularta ) en telt 204 blz, formaat 210 x 140. kostprijs € 16,50

ISBN 90 5466 778 8 - Roularta Books, Roeselare - 3de druk, 2003